Kau orang kena dengar..kau orang kena tahu

Isnin, 29 April 2013

Aku Palat dgn Awek

Masa sedap tido dia mesej sruh semayang subuh..aku balas "ok"..aku terus ke bilik air berwudhuk. Tapi malangnya belum lagi aku habis ambil wudhuk dia dah call..aku biarkan sahaja sbb tgh wudhuk beb! Selesai berwudhuk tgok ada one miss called aku rileks je..x fikir apa-apa terus aku tunaikan kewajipan..sedang2 dalam solat rukuq 1st, sekali lagi bunyi ringtone tanda si dia call.Kusyuk aq x menjadi time ni namun aku keep going, sekali lagi bunyi call hadir betul2 saat doa qunut dibaca..teruk kacauan manusia nih lebih teruk dr kacauan syaiton. Aku buat-buat tabah habiskan solat dan berdoa kebahagian dunia dan akhirat..dia call kali yg perhabisan aku angkat dan terus dihamburkan segala kata-kata azimat yg boleh mengakibatkan pendarahan telinga. Hamburan berbunyi "U x reti nak bangun solat subuh ke? ,orang macam u ni mmg x layak lah nak jadi imam i,apa yg u buat sampai susah sgt nak bangun pagi?, nak kata call i semalam x de pulak. Dan macam2 lagi pertanyaan yg penuh prasangka serta sangkalan yg jauh dari kenyataan..tanpa perlu aku pertahankan diri terus aq azan di telefon bimbit ku dan berharap azan itu hinggap ke telinga syaitan yg merasuk dia tu~

p/s: aku cari orang lain mungkin..Jodoh aq ngan perempuan selalunya xpernah lama..sbb aq betul2 mencari yg boleh dijadikan isteri bkn yg hanya reti mengawal org namun tdak pandai mengerti orang~

Sabtu, 27 April 2013